LIIKUNTA OSANA TERVEELLISIÄ ELINTAPOJA

Personal trainerilta vaaditaan muutakin kuin urheilullisuutta ja kykyä auttaa toista äärirajojen ylittämisessä. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu liikunnan ohella oikeasta ruokavaliosta, riittävästä levosta ja palautumisesta sekä työn ja arjen sovittamisesta yhteen.
Autan sinua palautumaan suorituspaineiden ja kiireen keskellä. Liikunnan kautta saavutettujen tulosten lisäksi neuvon sinua havaitsemaan, mikä vaikutus ravinnolla ja positiivisella elämänasenteella on tulosten saavuttamisessa.

 

Quick & Go 30min treenin päivitys, kuntotestaus ym. 59€

Valmennuskokonaisuudet 45-60min tapaaminen

1 tapaaminen kuukaudessa 89€

2 tapaamista kuukaudessa 159€

3 tapaamista kuukaudessa 249€

8 tapaamista kuukaudessa 499€

Valmennuspaketit sisältävätä valmennus tapaamiset, harjoitus- ja kausiohjelmia sekä puhelintuen. Hinnat eivät sisällä mahdollisia liikuntatilojen käyttökuluja. Valmennuskokonaisuuksien kestot sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Coronasta johtuen valmennukset toteutetaan etänä ja ulkotreeneinä.

syke.PNG

Treeniohjelmat tuotetaan SYKE- valmennussovelluksen kautta! 

Ohjelmat kulkevat aina mukanasi, mobiilisti. Jokainen harjoitusohjelma sisältää ohjeet niin kirjallisesti kuin kuvallisesti sekä videon muodossa. Tulokset kirjataan sovellukseen ja tuloskehityksen seuranta on helppoa ja vaivatonta! Voit merkata fiiliksen, unen ja ylläpitää ruokapäiväkirjaa saman sovelluksen kautta!

+358504568018

31400 Somero, Finland

©2020 Majurimove