Tasapainoista arkea

Sinulle, yrityksille, ryhmille

 

MIKÄ HYVINVOINTIANALYYSI?

Sinulle, joka välität itsestäsi!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Jollekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä, toiselle taas henkilökohtaisten voimavarojen tunnistamista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

NÄE STRESSIN JA PALAUTUMISEN TASAPAINO

Hyvinvointianalyysi mahdollistaa konkreettisella tavalla elimistön päivittäisten stressi- ja palautumisjaksojen mittaamisen ja raportoinnin. Stressin ja voimavarojen raportti osoittaa mm. esiintyykö vuorokaudessa riittävästi palautumista ja palautuvatko elimistön voimavarat unen aikana.

Stressinmittauksen keskeisimpiä tavoitteita on pitkäaikaisen kuormituksen välttäminen, jotta vakavia uupumustiloja ei pääsisi kehittymään. Riskiä voidaan vähentää huolehtimalla säännöllisestä palautumisesta ja voimavarojen kartuttamisesta, joita voidaan seurata Hyvinvointianalyysilla.

 

SEURAA LIIKUNTA SUORITUSTEN TEHOA JA MITTAA KESTÄVYYSKUNTOSI TASON

Hyvinvointianalyysi kertoo, oliko tehty liikuntasuoritus teholtaan ja määrältään riittävää kehittämään kuntoa tai ylläpitämän terveyttä. Hyvinvointianalyysin avulla saat tarkan analyysin liikuntasi tehosta, määrän riittävyydestä sekä lisäksi analysoidaan terveyshyötyjen suhdetta mahdollisiin riskeihin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa erilliset raportit terveys- ja kuntoliikuntaan. Analyysissä on mahdollista tarkastella koko päivää tai yksittäistä harjoituskertaa.

Hyvinvointianalyysi täydentyi kauan odotetulla Kuntotaso-ominaisuudella! Hyvinvointianalyysi arvioi jatkossa asiakkaasi kestävyyskunnon tason mittauksen aikana tehdyn puolen tunnin reippaan kävelyn perusteella.

FIRSTBEAT HYVINVOINTI ANALYYSI

Firstbeat -mittaus ja palaute 134€  sis alv 24% Hinta voimassa toistaiseksi.


- 4-5 vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi

- 60 min henkilökohtaisen palautteen ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi minulta, mittaus raportin saat käyttöösi. Palaute voidaan antaa henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Mittari tulee postitse kotiisi ja se palautetaan suoraan Firstbeatille, minä hoidan tilauksen puolestasi.

Lisätietoa mittauksesta: www.firstbeat.com

 

+358504568018

31400 Somero, Finland

©2020 Majurimove