RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Liikunnan iloa yhdessä!

Valmentajan monipuolinen ohjauskokemus monien vuosien ajan takaa ryhmälle tehokkaan, hauskan ja hikeä virtaavan tunnin.


Toteutetaan yhdessä juuri teidän ryhmälle sopiva tunti ja rikotaan rajoja tai pidetään hauskaa! Ryhmäliikuntatunnit sopivat aina pienryhmistä isoihin ryhmiin asti! Ryhmäliikuntatunteja voi käyttää esimerkiksi virkistyspäiviin, polttareihin, harrastusporukoille tai tapahtumiin! Tuntien vaativuustaso ja sisältö suunnitellaan ryhmäkohtaisesti. 

Toteutettuja ryhmäliikuntatunteja: Crossforest (metsäfit), Foamroller, vesijumppa, juoksu, toiminallinen harjoittelu, kahvakuula, core-tunnit, liikkuvuus, HIIT, kehonhuolto, fitball, spinning ja YOGAFUNC.

Ryhmäliikunnan ohjaaminen alk. 69€/tunti + mahdolliset tilavuokrat ja sisäänpääsyt.

Leg Stretch

YOGAFUNC

YOGAFUNC treeni on tehokas ja monipuolinen. Tuntia ohjataan motivoivaan musiikkiin, joka vaihtuu kolmen kuukauden välein. YOGAFUNC tunnin liikkeet ja sarja perustuvat astanga joogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikeitä, esimerkiksi keskivartalo ja ylävartalon voima osiossa. YOGAFUNC ei luonnollisesti ole perinteinen joogatunti. Jooga-asanoiden ja liikkumisen lisäksi yksi tärkeimmistä elementeistä on ilo. YOGAFUNC tunnilla löydät varmasti takaisin liikkumisen ilon.

Maanantaisin tatamisalissa monitoimitalolla

Ajalla 11.11.-9.12.18,  klo 11.00-12.00

8€ kertamaksu, maksetaan tunnin alussa Sarille

+358504568018

31400 Somero, Finland

©2017 SJH Markkinointi.